Giyotin Cam

Giyotin Cam
Giyotin Cam
Giyotin Cam
Bir onceki slayt
Sonraki slayt

Giyotin Cam

Yaşam Alanları İçin Doğru Cam Sistemi

Otomatik giyotin cam sistemi; Uzaktan kumandalı, motorlu, zincirli, hareketli küpeşte sistemidir. Sistem; hareketli küpeşte sistemi olarak; otel, cafe, restaurant, stadyum v.b mekanların kapatılıp, açılmasında yoğun bir şekilde tercih edilmektedir.

giyotin4-new

Giyotin Cam Özellikler

Giyotin Cam Sistemi, geleneksel camlama çözümlerinin estetik ve işlev olarak yetersiz kaldığı, sıra dışı bir ürün olarak öne çıkıyor. UNDERCOVER markası ile satışını gerçekleştirdiğimiz Giyotin Cam, tüm test ve sertifikasyon belgelerine sahiptir.

Sistemin temel çalışma prensibi, kullanmış olduğu motor-dişli-zincir sistemiyle camın aşağıdan yukarıya doğru hareket ederek, uygulama yapılan alanın açık ya da kapalı alana dönüştürülmesini sağlar.

Giyotin Cam Sistemi mevcut sistemler içerisinde sahip olduğu özellikler ile en uygun çözümdür. Ayarlanabilir açıklık seviyesi ve uzaktan kumanda ile kolay kullanımı sayesinde, içeride ki temiz havayı kontrol etmede büyük kolaylık sağlar. Açık pozisyonda aynı zamanda küpeşte görevi görür ve güvenliği de sağlamış olur.

Giyotin Cam Sistemleri size mevsimlerin olumsuzluklarını değil güzelliklerini yaşatır. Hareketli ve sabit camların olduğu Giyotin Cam Sistemi dış mekan kontrolünün sizde olmasını sağlar. Kontrollü mekanlarınız ile daha konforlu alanlara sahip olursunuz.

giyotin-5

ŞIK TASARIMLAR

Görsel olarak uyumlu ve şık giyotin cam sistemi

Giyotin Cam Sistemi, tavan açıkken bile görsel olarak uyumludur.

Yaşam alanları için şık tasarım ve stiller

Undercover Alüminyum ile yaşam alanınızı genişletin ve açık yaşam alanını kullanın.

tr_TRTürkçe